Technische Assemblage

Onder Technische Assemblage valt stekerbaar installeren, serieproductie en kabelconfectie. Kortom, waar een vertaalslag gemaakt moet worden naar een technische eindoplossing zijn wij de juiste partner.

Stekerbaar installeren is voordeliger, slimmer en beter dan traditionele oplossingen. Wij zijn thuis in de diverse markten waar stekerbare installaties wordt toegepast of toegepast kan worden en uitkomst biedt. We zoeken bewust naar partnerships omdat wij geloven dat door samen te werken, je de wereld kan veroveren

Wij werken hiervoor samen met de technische groothandels en samenwerkingen zoals “100% Winstalleren (Wago & Attema)”. Wij zijn licentiehouder voor de Click-Mate lijn van Attema, plus specials zoals NOM en BENG kasten.

De wereld verandert en dan is het van belang dat er gekeken wordt naar innovatieve oplossingen. “Als je niet harder kan werken, dan moet je slimmer werken”.

Stekerbaar installeren is de oplossing.


Met onze afdeling Technische Assemblage hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van half fabrikaten. Wij kunnen u ontzorgen door het ontwerpen en de assemblage van uw producten op ons te nemen.