Over ons

De drijfveer om steeds weer een goed product te leveren, is nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe oplossingen en nieuwe producten. Dat houdt ons in beweging en daarvoor blijven wij steeds investeren in de innovatie van de elektrotechniek. Want de liefde voor techniek die is er. We zien de potentie van elektrotechniek en welke oplossingen het op zoveel terreinen kan bieden.

De kracht van ons bedrijf zit in de wijze waarop er vanuit de verschillende divisies en vakgebieden samengewerkt wordt aan oplossingen. Die verwevenheid zorgt ervoor dat het maximale rendement word gerealiseerd wat ten goede komt aan het eindresultaat. Daarom investeren we in ons personeel en in materiaal zodat we ook in staat zijn om maatwerk te leveren. Het soms schijnbaar onmogelijke waarmaken.

We hebben graag onze zaken op orde. We hebben alle benodigde certificeringen, werken volgens de hoogste ISO normen en leveren een goed en strak product op. En soms zit het gewoon ook in de kleine details; een VGM paspoort met een volledig overzicht van alle inentingen van de monteur, de juiste werkkleding of een complete gereedschapskist.

Bij Van der Sijs Techniek en Automatisering houden we van eerlijk en correct zakendoen. Afspraak is afspraak. Wat we beloven komen we na. We denken mee en zetten waar nodig die extra stap.

Als bedrijf en als mens vinden we dat we goed met deze planeet om moeten gaan. Duurzaam denken en doen zien wij als een plicht voor iedereen. Wij willen daar onze bijdrage aan leveren. Dit doen we onder andere door onze oplossingen voor elektrisch vervoer waarmee we bijdragen aan de vermindering van de uitstoot van CO2.

Uiteraard voldoen wij aan de norm van 5% social return.

Van der Sijs Techniek en Automatisering heeft als missie:

Van der Sijs Techniek en Automatisering wil met een klantgerichte instelling en het accent op kwaliteit en betrouwbaarheid de flexibele wensen en behoeften van opdrachtgevers optimaal vervullen.

Van der Sijs Techniek en Automatisering heeft als visie:

Door het combineren van de voorschriften, de wensen van de klanten en onze expertise kan er voor elk individu een innovatieve oplossing gemaakt worden

Certificeringen
Erkend leerbedrijf