The Barn

25 mei 2018

Trots zijn wij te kunnen vertellen dat wij deel uitmaken van het bouwteam om de Garage van de toekomst te realiseren. Het gebouw, genaamd The Barn, is een hypermoderne stalling voor een (elektrisch) voertuig. Het volledige ontwerp en engineeringstraject wordt uitgevoerd door studenten van de ROC-A12, bijgestaan door professionele bedrijven.

Van der Sijs begeleid elektro, mechatronica en IT studenten om een duurzame stalling te ontwerpen. Uiteraard wordt de garage voorzien van ons slimme laadsysteem en ons unieke active power management software.

De garage is in eerste instantie bedoeld als tussenstop / parkeerruimte voor de WEpod. De WEpod is een innovatief, zelfrijdend voertuig zonder stuur en pedalen, dat gaat rijden tussen station Ede-Wageningen en de Wageningen Campus.

Inmiddels is de WEpod al uitgegroeid tot een testomgeving voor bedrijven en studenten waar ze diverse innovatieve en duurzame producten kunnen testen.
WoTS Vakbeurs voor Technologie

De WoTs Vakbeurs voor technologie vindt plaats van 4 oktober tot en met 7 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.
Van der Sijs heeft een plekje op de Rexel stand en wij willen een ieder kennis laten maken met onze specialisme in engineering en assemblage van besturingspanelen, Charging plaza's in het bijzonder.

Terug naar overzicht