Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

The Barn

Trots zijn wij te kunnen vertellen dat wij deel uitmaken van het bouwteam om de Garage van de toekomst te realiseren. Het gebouw, genaamd The Barn, is een hypermoderne stalling voor een (elektrisch) voertuig. Het volledige ontwerp en engineeringstraject wordt uitgevoerd door studenten van de ROC-A12, bijgestaan door professionele bedrijven.

Van der Sijs begeleid elektro, mechatronica en IT studenten om een duurzame stalling te ontwerpen. Uiteraard wordt de garage voorzien van ons slimme laadsysteem en ons unieke active power management software.

De garage is in eerste instantie bedoeld als tussenstop / parkeerruimte voor  de WEpod. De WEpod is een innovatief, zelfrijdend voertuig zonder stuur en pedalen, dat gaat rijden tussen station Ede-Wageningen en de Wageningen Campus.

Inmiddels is de WEpod al uitgegroeid tot een testomgeving voor bedrijven en studenten waar ze diverse innovatieve en duurzame producten kunnen testen.

WoTS Vakbeurs voor Technologie

De WoTs Vakbeurs voor technologie vindt plaats van 4 oktober tot en met 7 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.
Van der Sijs heeft een plekje op de Rexel stand en wij willen een ieder kennis laten maken met onze specialisme in engineering en assemblage van besturingspanelen, Charging plaza's in het bijzonder.

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.