Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

HTM Charging Plaza

Realisatie Charging Plaza te Den Haag

HTM is een groot en bekend bedrijf in Den Haag, zei hebben tal van locaties. De auto´s die zei bezitten wil men vervangen door elektrische auto´s. Hiervoor hebben ze een test periode waarin ze op één locatie de auto´s al gaan vervangen.

Van der Sijs gaat een “test” Charging Plaza realiseren op een van deze locatie. Als het elektrische rijden gaat bevallen, hebben zei aangegeven alle auto´s hierdoor te gaan vervangen.

 Dit Charging Plaza zal bestaand uit 6 laadpunten, hier passen wij niet onze standaard behuizingen toe. Speciaal voor de klant en in overleg hebben we speciale laadpalen ontworpen.

 

 

 

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.